luni, 30 mai 2011

Olărit şi pictură la Centrul de Reeducare Buziaş

Centrul de Reeducare Buziaş în parteneriat cu Primăria oraşului Buziaş organizează marti, 31.05.2011, cea de-a treia conferinţă locală „ Noi abordări în problematica delincvenţei juvenile centrate pe reintegrarea socială a minorilor”, cu ocazia încheierii primului an de implementare a proiectului transnaţional „Persoanele private de libertate în slujba protecţiei mediului înconjurător, pentru creşterea competitivităţii şi a atractivităţii teritoriilor”.
În grupul ţintă au fost cuprinşi, până în prezent, un număr de 62 de minori, dintre care 12 au fost puşi în libertate. Minorii au efectuat, în cadrul proiectului, lucrări de ecologizare, intreţinere şi împădurire a Parcului Buziaş.
Tot în cadrul proiectului, copiii au participat cu propriile exponate la târguri şi expoziţii, exponate confecţionate în cadrul atelierelor vocaţionale de tâmplărie, olărit şi pictură.
Programul are ca obiectiv general, pe termen lung, mobilizarea unui parteneriat public - privat, care să-şi concentreze eforturile pe reintegrarea persoanelor private de libertate în societate, crescând în acelaşi timp, competitivitatea şi atractivitatea teritoriilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu